ΨυΧης..IαTρεIοN.....PrEseNts.....BloG cOmeDy REVOLUTION....

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Καθημερινά πράγματα που μυστικά αναρωτιόμαστε ...για το αντίθετο φύλο!!


 SUUUUUUP   Bitches !!??!! Επέστρεψα να μολύνω τις βαρετές ώρες που περνάς χοντρομπαλά , no lifer , μπροστά από το pc σου...Οι Θαμώνες του Ψυχής και οι app users να μην νομίζουν οτι λόγο Psixis TV δεν θα συνεχίσω να βγάζω τα προβλήματά μου γραπτός...

 Και μετά το ανούσιο και βαρετό μου intro  ας μπώ στο θέμα...
  Τις προάλλες μετά από ένα τριπλό γύρο Hardcore  ξύλο με την κοπελιά μου ( 3 γύρους γιατί στον δεύτερο την ξέσκισα...και πήγαμε παράταση..... ,αλλά μετά ρούφηξα την οργή της περιόδου ( special move ) και έχασα....).
 Έκατσα να σκεφτώ και μάζεψα πράγματα που τα 2 φύλα πρέπει να σκέφτονται συνέχεια απο μέσα τους για το άλλο αλλά ποτέ να μην τα εξωτερικεύουν ..κάτι σαν αιώνιο άλυτο πρόβλημα που βασανίζει την ανθρωπότητα .....Όπως το " πετάει ο γάιδαρος? "  ή το " το αβγό ήρθε πρώτο ή  η κότα .." ή το " πως γίνεται μετά απο τόση βία να βγαίνει πάλι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ( αυτό έκανε και ρίμα..)...".
 Σαφώς και τα αντρικά ερωτήματα βγήκαν πιο πολλά ...γιατι προφανώς ανήκω στη φυλή με το κρεμάμενο πουλί ..... FUCKING ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ COMMENTΑΚΙΣΑ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ...!!





ΑΝΤΡΕΣ.  
      




 #1. Τι παίζει με τις γυναικίες τσάντες???



-Αγάπη μου που είναι τα κλειδιά? - Στη τσάντα.   - Well shit.........


Παίζει κάτι πιο τρομακτικό και αγχωτικό απο το να βιάζεσαι κάτι που είναι μέσα σε γυναικεία τσάντα??? Σαν να σε πιάσει κόψιμο μέσα στο Ανσανσερ του  Emprire state building και να είσαι στον 96 όροφο... ...





.. δέν ξέρω τι μηχανισμούς διαθέτουν οι γυναίκες και πιάνουν στο μισό χρόνο απο εμάς , αυτό που θέλουν να βρουν ..Ενώ εμείς πρέπει να ανάψουμε φακό , αισθητήρες μετάλλου  , K9 σκυλιά ..και ότι μας είναι εύκαιρο για να βρούμε τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙΑ του αμαξιού!!!
 Ένα άλλο ερώτημα με τις γυναικείες τσάντες που βασανίζει το αθώο μυαλουδάκι μου είναι .." ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΣΟ ΕΝΑ ΝΕΦΡΟ ???? ".
  Βλέπεις μια γυναίκα να έχει αγοράσει μια ακριβή τσάντα και να είναι το πιο ευτυχισμένο ον στο σύμπαν... Αλλα ή τσάντα να μην έχει τίποτα το διαφορετικό απο μια άλλη ...

πως είναι...

Κανονικά με τόσα λεφτά η τσάντα θα έπρεπε να είναι έτσι......


πως θα έπρεπε να ήταν.....



#2. Τι παίζει με τις γυναικείες τουαλέτες??





 Οταν μια γυναίκα λέει πάω τουαλέτα , στο μυαλό σου το συνδέεις με την φράση ...πάω για τσιγάρα και δεν ξαναγυρνώ ποτε...Οι τουαλέτες στα club και τα εστιατόρια μερικές φορές έχουν και ΚΑΝΑΠΕ μέσα στην τουαλέτα..!! Μισό Μισό , αυτό το καταλάβαμε όλοι???


ΚΑΝΑΠΕΣ ---------------------> ΤΟΥΑΛΕΤΑ

και τώρα που έγινε αντιληπτό απο ολους μπορώ να συνεχίσω...
  Δηλαδή εκεί που πάει ή άλλη να χέσει , να κατουρήσει, να κάνει reload  το σερβιετάκι ή το ταμπόν ...τι μπορεί να τις καθυστερεί τόσο ρε παιδάκι μου???? εκεί βγάζουν τα σωψυχά του??μήπως κάνουν μπάνιο εκεί? ξεβάφονται και ξαναβάφονται πάλι????

  Πάντως μια εκδοχή που έχω στο μυαλό μου πως μπορεί να είναι οι γυναικίες τουαλέτες είναι αυτή.......


WC PARADICE



#3. Κλάνουν οι γυναίκες???




Ιδού η απορία ....Δηλαδή 23 χρόνια τώρα δεν έχω ακούσει ούτε μια γυναίκα να κλάνει ...ΟΥΤΕ ΜΙΑ !!!  NTEEAAAAAAAAAMMM ..Μαζεύονται όλες σε κάνα ετήσιο meeting και κλάνουν για όλο το χρόνο...έτσι θα μπορούσα να δικαιολογήσω και μεγάλες καταστροφές ανα τον πλανήτη ( Σεισμός στη Χιλή ( 8,9 ριχτερ ) , τσουνάμι στην Ιαπωνία ..e.t.c) .
 Αν δεν είχα βεβαιωθεί οτι οι γυναίκες έχουν κωλοτρυπίδα τότε θα ήμουν σίγουρος oτι δεν κλανανε..αλλα με το πέρασμα του χρόνου ( if you know what i mean....)  ήμουν πλέον σίγουρος οτι έχουν....Οπότε τι παίζει με αυτό το μηχανισμό  και αυτές τρώνε το σουβλάκι απο γάτα ,το βρώμικο απο κουνάβι ...γιατί σε εμένα τα αποτελέσματα να είναι σαν ηχητικό ντοκουμέντο απο μάχη " Ταλιμπάν Vs  Stormtrooper " και σε αυτές να μην ακούγεται ΤΙ ΠΟ ΤΑ.????
....ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΕΧΟΥΝ????










#4. Γιατί οι γυναίκες οδηγάνε έτσι...





Enough said



#5. Tι συζητάνε με τις φίλες τους???




  Αυτό είναι κάτι που βασανίζει τα βράδια των αντρών απο τότε που βγήκε στη φόρα το Sex and the City .....Τι μπορεί να λένε και να σχολιάζουν μεταξύ τους οι γυναίκες για εμάς ?? Τι πρέπει να κάνουμε για να ξεφύγουμε απο το μανιακό τους φτυάρισμα???
  Άραγε το κάνουν στις αρχές ή στο τέλος μιας σχέσεις??Ή ΠΑΝΤΑ????
   Πάντα έχουμε μια καβάτζα απο βρισιές όταν βρισκόμαστε ανάμεσα στην κοριτσοπαρέα της κοπέλας μας...γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν πεί για εσένα αυτές στο χθεσινό καφέ....οπότε μετά το χαριτωμένο αστειάκι ακολουθεί αντι για την τελία ..ενα " ΚΑΡΙΟΛΑ " ή " ΣΚΑΤΟ-ΠΟΥΤΑΝΟ " ή " ΧΟΝΤΡΟΚΟΛΑ"....
  Βέβαια οτι και να κάνουμε η ανασφάλεια και τα σενάρια στο μυαλό μας για αυτό ο θέμα δίνουν και παίρνουν ..κάθε φορά που της μιλάμε στο τηλέφωνο , της στέλνουμε μύνημα ή δεν κάναμε καλό κρεβάτι....







#6. Πως γίνεται να κλαίνε τόσο εύκολα???



Δηλαδή πως???δεν αφυδατώνονται τα μάτια τους?? γενικότερα ο οργανισμός τους?? κάτι ρε παιδάκι μου??????
 Πως γίνεται να κλαίνε ασταμάτητα , με το παραμικρό  και σε χρόνο  μηδέν ...???!!!
 
 Η μόνη λύση που σκέφτομαι στο πως τα καταφέρνουν είναι να υπάρχει κάποια μυστική φαρμακοβιομηχανία και να έχει φτιάξει ειδικό ορό για να ξαναγεμίζουν τα δάκρυα και να είναι έτοιμες για τον επόμενο γύρο.....

οδηγίες χρήσης μέσα...







#7. Γιατί το ΓΑΜΩ ΣΟΥΤΙΕΝ δεν ανοίγει με κανένα Χριστό?????




Την έχεις τρελάνει ..την σηκώνεις την πάς απο εδώ και απο εκεί, της τραβάς τα μαλλιά , την φιλάς στο λαιμό...της βγάζεις την φούστα και το εσώρουχο....τρελαίνεται......πάς να βγάλεις το σουτιέν........ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΕ , ΑΣΤΟ ..ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ......
 Τι κάνουν με αυτό το σουτιέν τέλος πάντων????

αααααααα οκ...οκ..πασο















ΓΥΝΑΙΚΕΣ.












#1. Παρκινσον στο πουλί έχουν???και κατουράνε σαν μπέκ??





 Αυτό το ερώτημα πρέπει να πονάει το μυαλό των γυναικών απο τότε που ανακαλύφθηκε η χέστρα. Τι κάνουν αυτά τα πλάσματα τέλος πάντων όταν κατουράνε??ακούνε μουσική ? τρέμουν απο το κρύο?? ζωγραφίζουν?? ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΕ ΚΑΤΟΥΡΟ??? ανέβασε ρε σιχαμένε το καπάκι μια φορά δεν θα σου πέσει και ο κώλος ..!!
  Και ακόμα και αν το ανεβάζεις σημάδι δεν έχεις?κράτα το το ρημάδι το καυλί σου και σημάδεψε....τι διάλο καυλωμένος κατουράς????

Αυτό πρέπει να ήταν ένας μικρός μονόλογος στο κεφάλι μιας γυναίκας που μπαίνει σε μια τουαλέτα μετα απο εναν άντρα....


Η καημένες θα νομίζουν οτι έχουμε κάποιο παγκόσμιο παιχνίδι και κρατάμε σκορ η κατι τέτοιο....

Lets do it!!





#2.  Γιατί ποτέ οταν οδηγάνε και δεν ξέρουν το δρόμο δεν ρωτάνε για οδηγίες????





Εμείς οι άντρες μάτια μου είμαστε περήφανα Ζωα..!!Δεν θα μας πει κανένας κερατάς ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ!!! θα το βρούμε μόνοι μας ακόμα και αν αυτό μας κοστίσει....ενα εγκεφαλικό , 40 ευρό βενζίνη , μια φιλική δήλωση, 3-4 στενά ανάποδα, 80 ευρό κλήση ....και αλλα...
  Δεν ρωτάμε ..αν δεν το βρει το GPS  τοτε κάνουμε μια καλή προσευχή και ξεκινάμε...
 Οι γυναίκες θα νομίζουν οτι εκτός απο το εγωιστικό κομμάτι θα υπάρχει και κάποια σοβαρή πάθηση που ακολουθεί με κάθε διαδικασία εύρεσης κάποιας τοποθεσίας απο τον άντρα....











#3. Γιατί ποτέ δεν μου δίνει σημασία και δεν ακούει τι του λέω?????!!!




Γιατί η Γη γυρίζει γύρω απο τον εαυτό της??? 
Γιατί δεν πετάμε ??
Γιατί το σουβλάκι ειναι το πιο γαμηστερό πράγμα στο κόσμο???


κάπως έτσι ....

οριστε..και ανατομικά




...ακουω άλλα στα comment below....

8 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχα κλαιιιωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και blog εχεις ρε !!!????νομιζα οτι ηταν μονο fb page !!!γαμειιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έλα ρε μυτόνγκα, έχεις και γκόμενα;!;!;! απίστευτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Peroyka agamhsou!!! kai pes mou pws na bgalw to Captsa!!!

      Διαγραφή
    2. μπαίνεις στις "ρυθμίσεις" και μετά στο "εμφάνιση επαλήθευση λέξης" πατάς "όχι"

      Διαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου λειψες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζεύονται όλες σε κάνα ετήσιο meeting και κλάνουν για όλο το χρόνο...έτσι θα μπορούσα να δικαιολογήσω και μεγάλες καταστροφές ανα τον πλανήτη ( Σεισμός στη Χιλή ( 8,9 ριχτερ ) , τσουνάμι στην Ιαπωνία ..e.t.c) .
    hahaahha tha kanw mia kalh metafrash ston Valderrama oxi tipota allo na kserei kai ton logo re su ahhaha))))
    a kala oso gia to thema me to parkison tou pouliou....exw megalo thema...exw 3 adres spiti...fadazesai ti ginete ???kai idou allh mia aporia...PWS GINETE RE OLOKLHRH TRUPA NA MHN BOREIS NA SOTXEVSEIS....enw kati alles kai sto skotadi tis vriskoun....NA MHN TA PERNEIS DHLADH STO KRANIO????ksereis ti shmainei auto...oti me grafoun sta ..... tous....nai...kai den me sevodai kiolas...nai...!!!!!ayta ....ok???ade ..den einai duskolo ligi prospatheia thelei....YOU CAN DO IT..

    ΑπάντησηΔιαγραφή